Web Analytics Made Easy - Statcounter

برخی از سهامداران سهام عدالت که قصد پیگیری درخواست فروش سهامشان را دارند یا می‌خواهند اعتراض خود را نسبت به نحوه فروش سهام خود ثبت نمایند می‌توانند از راه‌های تماس یا لینک‌های ارتباطی که در این گزارش آمده استفاده کنند. به گزارش پول نیوز، روند فروش و واریز پول سهام عدالت در بانک‌ها و کارگزاری‌ها ناراضیان بسیاری دارد، براساس اظهارات برخی از سهامداران پس از گذشت دو ماه از ثبت درخواست فروش سهام هنوز هیچ وجهی برای این گروه واریز نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در ادامه مدیرعامل کارگزاری‌ها لینک‌های ارتباطی و شماره‌های تماسی که سهامداران می‌توانند درخواست پیگیری سهامشان را ثبت کنند اعلام کرده‌اند.

در خصوص ثبت اعتراض و پیگیری روند فروش سهام عدالت شرکت سپرده‌گذاری مرکزی شماره ۱۵۶۹ را اعلام کرده است.

ثبت اعتراض در وزارت اقتصاد
وزیر اقتصاد نیز از فروشندگان سهام عدالت خواسته است که چنانچه با تاخیر غیرمعمول در واریز مبلغ حاصل از فروش سهام عدالتشان مواجه شده‌اند، مشکل خود را با راه‌های ارتباطی این وزارتخانه مطرح کنند.

سهامداران پس از طرح مشکل خود در پورتال این وزارتخانه، برای آگاهی از نتیجه درخواست مطروحه در پورتال این وزارتخانه، با شماره تلفن ۳۳۹۶۷۳۰۰ (۰۲۱) تماس حاصل نمایند.

سهامداران برای شروع ابتدا باید فرم ثبت اعتراض را در سامانه http: //form.mefa.ir/ ثبت کنند.

بانک سپه
عظیم ثابت، مدیرعامل کارگزاری بانک سپه گفت: مشتریان می‌تواند درخواست فروش سهامشان را از طریق یک سامانه و چند شماره تماس پیگیری کند.

به گفته وی، سهامداران می‌توانند به سامانه www.sepahbourse.com مراجعه کنند و یا با شماره ۵۸۳۲۹ (۰۲۱) تماس بگیرند و مشکل خود را پیگیری کنند. اما این شماره تماس پنح رقمی در برخی از شهرستان‌ها در دسترس نیست و علت آن براساس گفته عظیم ثابت در مخابرات است که از ابتدای شهریور ماه برطرف می‌شود.

سهامداران همچنین می‌توانند از طریق شماره‌های ۸۸۵۵۶۴۲۶ (۰۲۱) و ۸۸۷۲۶۰۵۷ (۰۲۱) مشکلات خود را پیگیری کنند.

بانک ملی
مشتریان بانک ملی نیز می‌توانند از دو طریق سفارش فروش خود را پیگیری کنند، این سهامداران می‌توانند با شماره‌های ۸۴۳۵۸ و ۸۴۳۵۸ (۰۲۱) تماس بگیرند که طبق گفته مدیرعامل کارگزاری بانک ملی به علت زیاد بودن تماس‌ها، ممکن است برقراری ارتباط با تاخیر انجام شود.

وی همچنین گفت که سهامداران می‌توانند از طریق سامانه وارد پرتفوی سهام عدالت خود در کارگزاری شوند و روند فروش سهامشان به صورت کامل مشاهده کنند.

مشتریان این بانک می‌توانند از طریق لینک https: //bmiboursese.etadbir.com/ روند فروش و واریز پول سهام خود را ببینند.

کارگزاری آگاه
سهامدارانی که از طریق کارگزاری آگاه درخواست فروش سهام خود را ثبت کرده‌اند و قصد پیگیری سهامشان را دارند با شماره ۹۱۰۰۴۰۰۴ (۰۲۱) تماس بگیرند یا اعتراض خود را به آدرس ایمیل CRM@AGAH.COM ارسال کنند.

کارگزاری مفید
برای پیگیری فروش سهام عدالت در کارگزاری مفید نیز دو راه ارتباطی در نظر گرفته شده است.

مشتریان این کارگزاری می‌توانند درخواست پیگیری فروش سهامشان را به آدرس ۸۷۰۰@emofid.com ارسال کنند یا با شماره‌های ۸۷۰۰ (۰۲۱) و ۹۱۰۰۸۷۰۰ (۰۲۱) تماس بگیرند.

کارگزاری اقتصاد بیدار
مشتریان کارگزاری اقتصادبیدار نیز با ورود با سامانه کارگزاری به آدرس https: //edalat.ebb.ir/ فرآیند فروش سهامشان را در بخش «وضعیت سفارشات» مشاهده کنند و همچنین در بخش «گفتگو آنلاین» مشکلات و درخواست خود را بنویسند تا از طرف کارمندان کارگزاری به آن‌ها پاسخ داده شود.

کارگزاری کیان
براساس اطلاعات به‌دست آمده از کارگزاری کیان، سهامدارانی که برای فروش سهامشان از طریق این کارگزاری اقدام کرده‌اند برای پیگیری سفارش فروش خود می‌توانند با شماره ۴۷۱۸۰۵۹۵ (۰۲۱) تماس بگیرند یا درخواست خود به ایمیل این کارگزاری به آدرس edalat@kian.trade ارسال کنند.

همچنین می‌توانند وضعیت پرتفوی سهامشان را با ورود به آدرس https: //se.kian.trade/ مشاهده کنند.

بانک ملت
به گفته مدیرعامل کارگزاری بانک ملت شماره تماس ۴۲۱۱۶۰۰۰ (۰۲۱) واحد پاسخگویی کارگزاری است که سهامداران می‌توانند درخواست فروش سهامشان را از این طریق پیگیری کنند.

همچنین سهامداران می‌توانند از طریق ورود به پرتفوی سهامشان در سامانه کارگزاری بانک ملت روند فروش سهامشان را مشاهده کنند یا فرم درخواست پیگیری را در سامانه به آدرس https: //mellatbroker.ir/contact پر کنند.

بانک آینده
در کارگزاری بانک آینده نیز به گفته مدیرعامل آن دو روش پیگیری درخواست فروش سهام به تناسب دو روش ثبت درخواست وجود دارد.

کسانی که برای فروش سهام عدالت از طریق بانک اقدام کرده‌اند برای پیگیری درخواست خود می‌توانند با با شماره ۴۲۷۶۴۰۰۰ (۰۲۱) تماس بگیرند.

سهامدارانی هم که از طریق سامانه معاملات سهام عدالت کارگزاری ثبت درخواست کرده‌اند، از طریق ورود مجدد به این سامانه به آدرس https: //se-tat.rayanbroker.ir/ می‌توانند مرحله به مرحله انجام درخواست فروش خود را مشاهده کنند.

بانک تجارت
مدیرعامل کارگزاری بانک تجارت نیز گفت: سهامداران می‌توانند با شماره‌های ۲۰۶-۲۴۸۵۳۲۰۰ (۰۲۱) و ۶۰۸-۲۴۸۵۳۶۰۲ (۰۲۱) تماس بگیرند و مشکل خود را مطرح کنند.

این لیست در حال تکمیل شدن است و به محض یافتن اطلاعات راه‌های ثبت اعتراض و پیگیری فروش سهام عدالت در بانک‌ها و کارگزاری‌های مختلف لینک‌های ارتباطی یا شماره‌های تماس آن‌ها درج می‌شود.  

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بازار سرمایه بورس اوراق بهادار بورس تهران شاخص بورس سهام عدالت مدیرعامل کارگزاری بانک سهامداران می توانند درخواست فروش سهام توانند از طریق فروش سهامشان فروش سهام عدالت تماس بگیرند پیگیری کنند کارگزاری ها مشاهده کنند آدرس https ثبت اعتراض روند فروش کنند بانک مشکل خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۱۳۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۳ درصد درآمد بودجه از سودِ سهام روی دوش بانک مرکزی

بر اساس بودجه در سال ۱۴۰۳ بانک مرکزی سودده ترین شرکت دولتی است و سهم ۲۳ درصدی از درامدهای بودجه از محل سود سهم شرکتهای دولتی را به خود اختصاص خواهد داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، نگاهی به فهرست شرکتهای دولتی بر اساس سود سهام در بودجه سال 1403 نشان میدهد بانک مرکزی سهم 23 درصدی از سود سهام شرکتهای دولتی را به خود اختصاص داده و سود ده ترین شرکت دولتی میباشد.

در رتبه دوم شرکت ملی نفت قرار گرفته که 18 درصد از واریزی مربوط به سود سهام شرکتهای دولتی را به خود اختصاص داده است.

ایمیدرو 13 درصد از سود سهم شرکتهای دولتی و ملی گاز ایران نیز 6 درصد از این پرداختها را به خود اختصاص داده اند. پالایش نفت ابادان  و تهیه و تولید مواد معدنی نیز در رده های بعدی قرار گرفته اند. سازمان دریانوردی و شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی نیز هر کدام سهم یک درصدی در این خصوص را روی دوش دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتقال ۲۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس به بانک ملت
  • صدای شما پیگیر مطالبات در استان چهارمحال و بختیاری
  • رونالدو در اندیشه فروش وایادولید
  • ۲۳ درصد درآمد بودجه از سودِ سهام روی دوش بانک مرکزی
  • واکنش فوری به تغییر نام باشگاه استقلال
  • اصولی: درخواست حواله خودرو برای فوتسالی‌ها را پیگیری می‌کنیم
  • پیگیری ۱۸۴ درخواست در ملاقات مردمی با فرماندار مشهد
  • دموکراسی بدون روتوش/ پلیس آمریکا زیر تیغ عدالت دانشجویی
  • خبرخوش برای سهامداران عدالت/تا این تاریخ سود را پرداخت می‌کنیم
  • صاحبان صنایع استان بوشهر برای جذب دانشجویان بورسیه اقدام کنند