Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دفتر ارتباطات مردمی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، محمدرضا پورابراهیمی در جمع مردم روستای قوام آباد چترود با اشاره به خسارت وارده به محصولات کشاورزی در سال جاری گفت: تولید پسته در شمال استان کرمان ۸۰ درصد کاهش پیدا کرده است بنابراین برای کمک به کشاورزان پیگیری استمهال وام های کشاورزی را در مجلس شورای اسلامی انجام دادیم و دولت مکلف به بخشش سود و جرائم وام های کشاورزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: اخیرا کل اعتبار در نظر گرفته شده برای خسارت کشاورزان در کشور از سوی نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه دو هزار میلیارد تومان ابلاغ شده، اما طبق محاسبات ما حداقل ۱۷ هزار میلیارد تومان منابع لازم داشتیم که وام‌ های بانک کشاورزی را بتوانیم کمک دهیم.

اعتبار سازمان برنامه و بودجه برای استمهال وام های کشاورزی کفایت نمی کند

پورابراهیمی با بیان اینکه اعتبار ابلاغی از سوی سازمان برنامه و بودجه نمی تواند جوابگوی کشاورزان خسارت دیده باشد، گفت: در حضور رئیس جمهور اعلام کردم که این مبلغ ابلاغی هیچ کفایت نمی کند و بعضی از بانکها به روشی متفاوت از آن اقدام می کنند و این موجب نارضایتی مردم شده است.

وی حذف سود روی سود وام های بانکی را مورد اشاره قرار داد و گفت: این مسئله از نظر شرعی مبنا ندارد و مراجع اعظام تقلید هم بر این مسئله گلایه دارند، بخشی از مشکلات اقتصادی امروز جامعه که شرایط را سخت کرده است، عدم رعایت مسائل اسلامی در امور جاری کشور است.

تخلفات بانکی به دلیل ساختار اشتباه در بانک مرکزی است

وی اصلاح قانون بانک مرکزی در کمیسیون اقتصادی مجلس را مورد اشاره قرار داد و با اشاره به تخلفات بانکی و گلایه مردم از نظام بانکی گفت: این اشکالات به دلیل ساختار اشتباه است که متولی نظارت بر آن حوزه بانک مرکزی است.

پورابراهیمی افزود: اعتراض جدی به دولت در نحوه تعیین قیمت کالاهای اساسی مردم داریم، با دولت توافق کردیم که ۱۴ هزار میلیارد تومان با ارز ۴۲۰۰ برای این اقلام گذاشته شود، اما ۶۰ تا ۷۰ درصد از قیمتی که باید کالاهای اساسی به دست مردم برسد، بالاتر است.

وی تصریح کرد: در حال حاضر روال غلطی در تعیین قیمت کالای اساسی که به دست مردم می رسد، وجود دارد، دولت اگر نمی تواند نظارت کند، مابه التفاوت یارانه ارزی را به مردم بدهیم.

دولت باید تکلیف سهام عدالت را روشن کند

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس به واگذاری سهام عدالت به مردم پرداخت و گفت: ۵۰ میلیون نفر از جمعیت کشور دارنده سهام عدالت هستند اما در ۱۲ سال گذشته فقط یک کاغذ بی خاصیت به مردم داده شده است.

پورابراهیمی ادامه داد: تکلیف این سهام عدالت باید روشن کنیم، ۲.۵ میلیون نفر از دارندگان سهام عدالت، فوت شده اند و هیچ خیری از این سهام ندیدند.

وی بیان داشت: مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم زیاد است که بخشی از آن به بی‌تدبیری داخلی ربط دارد.

کد خبر 4526331

منبع: مهر

کلیدواژه: تورم گرانی مجمع نمایندگان استان کرمان محمدرضا پورابراهیمی کالاهای اساسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۴۴۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاریخ دقیق واریز مرحله سوم سود سهام عدالت مشخص شد

مرحله سوم سود سهام عدالت مربوط به عملکرد مالی سال ۱۴۰۱ شرکت‌ها که به دلیل قصور ۸ شرکت در واریز سود مرحله دوم سال گذشته به تعویق افتاده بود، در خرداد ماه ۱۴۰۳ پرداخت خواهد شد.

در زمان واریز مرحله دوم سود سهام عدالت در اسفند ۱۴۰۲ مشخص شد که ۸ شرکت در مهلت مقرر نسبت به محاسبه عملکرد مالی سال ۱۴۰۱ و واریز سود سهام خود اقدام نکرده‌اند. این موضوع تخلف محسوب می‌شود و سازمان بورس اعلام کرده با این شرکت‌ها برخورد خواهد کرد.

دلایل کاهش سود مرحله دوم

سود مرحله دوم سهام عدالت که در پایان سال گذشته به سهامداران پرداخت شد به سه دلیل کمتر از واریزی مرحله اول در آذرماه بود: فروش سهام توسط کارگزاری‌ها به درخواست متقاضیان در سال گذشته یکی از دلایل اصلی کاهش سود مرحله دوم بوده است. تفاوت در سبد سهام افراد دلیل دیگر این اتفاق است و عدم واریز سود توسط ۸ شرکت باعث شده که سود کاهش پیدا کند.

میزان سود مرحله سوم سهام عدالت چقدر است؟

هنوز مبلغ دقیق سود مرحله سوم و تاریخ دقیق واریز آن توسط سازمان بورس اعلام نشده است. در اسفندماه، دارندگان سبد سهام عدالت به شرح زیر سود دریافت کرده‌اند:

سبد ۴۵۲ هزار تومانی: ۴۰۹ هزار تومان
سبد ۴۹۲ هزار تومانی: ۴۴۶ هزار تومان
سبد ۵۳۲ هزار تومانی: ۴۸۲ هزار تومان
سبد یک میلیون تومانی: ۹۰۶ هزار تومان

سهامداران باید چه کاری انجام دهند؟

سهامدارانی که تقاضای فروش سهام خود را در سال گذشته نداده‌اند و در میزان سود دریافتی خود مغایرت مشاهده می‌کنند، می‌توانند از طریق شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه پیگیری کنند. باید در نظر داشته باشند که واریز سود سهام عدالت به صورت خودکار و بدون نیاز به اقدام از سوی سهامداران انجام می‌شود. ضمنا مرکز تماس ۱۵۶۹ شرکت سپرده‌گذاری مرکزی نیز آماده پاسخگویی به سوالات سهامداران است؛ و در نهایت اینکه برای دریافت سود سهام عدالت به هیچ سایتی مراجعه نکنید و مراقب کلاهبرداری‌ها باشید.

منبع: ایسنا

tags # سهام عدالت سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) کشف پرنده‌ عجیبی که سمت راست بدنش نر است و سمت چپش ماده!

دیگر خبرها

  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • سود مرحله سوم سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • بودجه گروگان بورسی‌ها
  • تاریخ دقیق واریز مرحله سوم سود سهام عدالت مشخص شد
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • کالاهای اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت 2 تا 3 برابری به دست مردم می رسد/ شرایط کنونی یعنی دولت منطقا باید در سیاست ارزی خود تجدیدنظر کند
  • قیمت دو برابری کالا‌های اساسی با جود تخصیص ارز ترجیحی